46.lv
Piektdiena, 2024. g. 03. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gints, Uvis/ Гаврила, Григорий, Мария
lat.46.lv/ru/ » IZKLAIDE

FOTO,VIDEO: mirkļi no deju studijas "Dynamic hit" solo koncerta "I NEED...YOU

Фото: Facebook/Aleksandr Butjankov
8. maijā, uz Latgales vēstniecības GORS Lielās zāles skatuves jau trešo reizi tika izdejots deju studijas “Dynamic Hit” solo concerts “I need… you”.
Vairāk nekā 90 dejotāji izpildīja jaunākās 22 deju horeogrāfijas hip-hop, show dance, jazz funk, vogue, salsas u. c. deju žanros, satiekoties nu jau trešajā "Dynamic Hit" koncertā uz Latgales vēstniecības GORS Lielās skatuves. 

" Neskatoties uz to ,ka Rēzeknē pirms Dynamic hit koncerta bija 2 profesionālās deju izrādes un balets , zālē bija pārpildīta.
Liels Paldies Rēzeknes pilsētas domei par finansiālu atbalstu, Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centram, Make up & style studio "Petits" un "Poligrāfserviss" !!!
 
"I NEED...YOU" koncertā skatītāji redzēja dažādas dzīves situācijas, kurā mēs...cilvēki nevaram viens bez otra. Tik daudz personāžu, tērpu, emociju. Tikai dejotāji, vecāki un Es spēj izjust to līdz sirds dziļumiem,jo MĒS zinām ,ko TAS VISS mums nozīmē. Daudziem šis koncerts ir pēdējais, daudzi no dejotājiem ,kas dejoja kopā ar mums 3-5 gadus dosies prom. Es zinu ,ka šie koncerti, mēģinājumi paliks Jūsu atmiņā uz visu mūžu un tās ir zelta vērtas. Atcerieties to,ka katrs no Jums man sniedza jaunu pieredzi, zināšanas . Es mācīju Jūs ,bet Jūs -Mani ! Paldies Jums Visiem par šo jauko, krāšņo , pozitīvo mācību gadu! Šis gads bija ļoti ražīgs un ar katru gadu mēs sasniegsim arvien jaunas virsotnes!"- tā Diāna Garanča.

 
 
 

8.maijā Latgales vēstniecībā GORS jau trešo reizi tika izdejots Dynamic hit solo koncerts "I NEED...YOU". Vairāk nekā 90...

Posted by Dynamic hit dance studio on Monday, 11 May 2015
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"